Infern d'Alabastre
Agregar al Carrito de la Compra
Infern d'Alabastre
Jordi Santasusagna

AÑO DE PUBLICACIÓN: 2011
IDIOMA: Català
ISBN: 978-84-15098-06-5
NÚMERO DE PÁGINAS: 320
DIMENSIONES: 15x23
FORMATO: Rústica amb solapes
PRECIO: 20,00 €

L’any 1423, les tropes catalanes del rei Alfons el Magnànim van arrasar la ciutat de Marsella. Entre els trofeus del saqueig hi havia Notre Dame du Port, una preciosa imatge gòtica de la Mare de Déu. El seu destí final va ser l’església de Sant Miquel de Cardona, per convertir-se en la patrona de la ciutat.
L’any 2009, dos misteriosos personatges francesos arriben a Cardona amb la intenció de recuperar-la. Tothom intueix un tèrbol rerefons en aquesta maniobra, però ningú s’atreveix a esbrinar-ho, tement trobar-hi quelcom massa poderós.
Amb una narració fresca, un ritme trepidant i sense pauses, els diferents personatges i esdeveniments es van succeint i entrecreuant per crear un espiral narratiu d’intrigues i conxorxes polítiques i eclesiàstiques amb connotacions històriques, de persecucions i sorpreses inesperades que es van inserint gota a gota, rítmicament, dins la trama, i de pistes i endevinalles encriptades que es van destapant successivament a l’estil d’El Codi Da Vinci, amb sorpresa final inclosa, que no es desvetlla fins a l’últim moment… i el cercle es tanca.
A través dels seus protagonistes, vivim la Cardona d’avui reflectida en la d’ahir, retratant els seus carrers, els seus racons, els seus edificis emblemàtics, els seus entorns i, en definitiva, la seva història.

  L'infern d'Alabastre a Rac 1 (Bookcrossing, min 7:30)  

 

  Amartorell (Allibres) Entrevista a Jordi Santasusagna a Radio Manresa Regió 7 Sant Jordi Regió 7 Regió 7 amb la presentació del llibre.. Thriller del llibre... Regió 7 (Cultura) Sobre Llibres Radio Badalona Regió 7 (Una novel·la havia predit el resultat electoral a Cardona) Ruta a Cardona a través de l'Infern d'Alabastre  
 
Quiénes somos
Autores
Libros
Distribución
Sala de prensa
Servicios Editoriales
Contacto
 
  todo título autor
Botón buscar
  Convocatòria III Premi Memorial Agustí Vehí de Novel·la Negra
   
  La Tienda de Alrevés Editorial
   
  Encuéntranos en Facebook
   
  Síguenos en Twitter
   
EDITORIAL ALREVÉS / Passeig Manuel Girona 52, 5º 5ª 08034 Barcelona / +34 93 203 5258 / www.alreveseditorial.com / Aviso Legal