Talgo (cat)
Agregar al Carrito de la Compra
Talgo (cat)
Vassilis Alexakis (Català)

AÑO DE PUBLICACIÓN: 2013
IDIOMA: Català
ISBN: 978-84-15900-02-3
NÚMERO DE PÁGINAS: 133
DIMENSIONES: 14x21
FORMATO: Rústica amb solapes
PRECIO: 14,00 €

Potser l’Eleni i en Grigoris no haurien hagut de conèixer-se mai. Ella, una ballarina grega casada i amb un fill, viu a Atenes. Ell, un economista grec casat amb una francesa, viu a París. Però el destí no sempre té en compte les nostres circumstàncies i a vegades porta al límit la nostra raó.

L’autor grecofrancès Vassilis Alexakis, de reconegut prestigi a tota Europa i consagrat a França, on li fou concedit el Grand Prix du Roman de l’Académie Française 2007 i el Prix de la Langue Française 2012, arriba finalment al mercat català amb Talgo, una novel·la on les paraules i la correspondència són el fil conductor d’una història de passió i transformació.

L’Heleni i en Grigoris s’estimen, es desitgen, es necessiten, però no és fàcil desbancar el destí. Després d’un viatge des de París a Barcelona, l’Heleni recrea al seu diari tots els records vius del seu amor per Grigoris i, amb les seves profundes reflexions, ens endinsa en la frustració, la contradicció i la complexitat de les relacions humanes.

Alexakis ens regala una obra que explora el desig humà i la passió desfermada des d’una perspectiva plenament contemporània, fent manifest el fet que l’amor té una infinita complexitat. I al rerefons, una poètica evocació de la història de Grècia i de la gran metamorfosi d’Europa el darrer quart del segle XX, carregada d’ironia per al lector dels nostres dies.

La premsa francesa ha dit:

«En petits fragments i amb tot luxe de detalls, examina i reconstrueix una relació que acaba revelant les entranyes de la seva heroïna.»

Le monde des livres

«Una lliçó d’ironia, d’amor i de tendresa, en la qual el narrador no desplaça el seu autor. No, en aquest cas és el mateix autor el qui reconeix que no va saber estimar.»

Jean-Baptiste Harang. Libération

«L’autor ens proposa un viatge al passat, però encara més un viatge a la literatura.»

Mohammed Aïssaoui. Le Figaro littéraire

 

  Llegir en cas d'incendi (19/7/13) Nuvol (29/10/13) Vilaweb (29/10/13)  
 
Quiénes somos
Autores
Libros
Distribución
Sala de prensa
Servicios Editoriales
Contacto
 
  todo título autor
Botón buscar
  Convocatòria III Premi Memorial Agustí Vehí de Novel·la Negra
   
  La Tienda de Alrevés Editorial
   
  Encuéntranos en Facebook
   
  Síguenos en Twitter
   
EDITORIAL ALREVÉS / Passeig Manuel Girona 52, 5º 5ª 08034 Barcelona / +34 93 203 5258 / www.alreveseditorial.com / Aviso Legal