Crims.cat

Fets caldo

Pere Figueras

El protagonista d’aquesta història és Avel·lí Baldoví, un psicòpata convençut que el món obra en contra seva i que no dubta a eliminar tot aquell que ofèn la seva dignitat. L'impulsen les seves veus interiors, més concretament la d’una igua...
Páginas
180
Idioma
Català
Año de publicación
2022
Dimensiones
13,5 x 21,5
Formato
Rústica amb solapes
Numeración
69
ISBN
978-84-18584-67-1
El protagonista d’aquesta història és Avel·lí Baldoví, un psicòpata convençut que el món obra en contra seva i que no dubta a eliminar tot aquell que ofèn la seva dignitat. L'impulsen les seves veus interiors, més concretament la d’una iguana sorneguera i malparlada que l'esperona a cometre els seus crims, malgrat que és perseguit tant per la policia, com per un detectiu privat i una periodista, tots ells encaparrats en diferents teories que es mouen a les palpentes entre l'egolatria, la bona fe i l'estupidesa.
A les mans teniu una novel·la satírica, una crítica àcida i perversa, un divertimento que dessagna una corrua d'institucions i valors: la policia i la llei, l'església, la família, l'empresa privada, la psiquiatria, el periodisme... la banalitat i la corrupció de les quals juga a favor de l'assassí i li permet moure's amb llibertat entre aquesta podridura per aconseguir els seus objectius. 
Fets Caldo, de Pere Figueras, va resultar guardonada ex aequo amb el IX Premi Memorial Agustí Vehí-Vila de Tiana 2022. 
 

También te puede interesar