Crims.cat

Suïcidis S.A

Mariló Àlvarez

La Queralt, psicòloga de formació, treballa al Centre d’Assistència al Suïcidi (C.A.S.) número dotze, un organisme adscrit a la Seguretat Social que regula les sol·licituds de suïcidi dels seus pacients. La seva tasca consisteix a valorar c...
Páginas
180
Idioma
Català
Año de publicación
2022
Dimensiones
13,5 × 21,5 cm
Formato
Rústica amb solapes
Numeración
70
ISBN
978-84-18584-65-7
La Queralt, psicòloga de formació, treballa al Centre d’Assistència al Suïcidi (C.A.S.) número dotze, un organisme adscrit a la Seguretat Social que regula les sol·licituds de suïcidi dels seus pacients. La seva tasca consisteix a valorar cada cas i actuar-hi en conseqüència, sovint administrant fàrmacs mortals a aquelles persones que reuneixen els requisits adequats per accelerar la seva mort: malalties terminals, depressions cròniques, traumes familiars... Tot plegat, molt senzill i higiènic, si no fos perquè un matí li cau a les mans un expedient inesperat, que l’obligarà a prendre decisions dràstiques i plantejar-se qüestions que afectaran seriosament la seva vida.
 
En un món postpandèmic alternatiu i cada cop més tecnològic, on el suïcidi es controla i s’impulsa des de la sanitat pública, quin valor es dona a la vida de les persones? Què se n’ha fet de la capacitat de lluita? Per què aquest tipus de mort s’ha convertit en el principal problema de salut pública? 
 
Suïcidis S.A., de Mariló Álvarez, va resultar guardonada ex aequo amb el IX Premi Memorial Agustí Vehí-Vila de Tiana 2022. 
 

También te puede interesar