Novela

Mossos d'esquadra. Els casos de ficció

VV.AA

Una de les funcions del cos de Mossos d'Esquadra és la prevenció de fets delictius per evitar que els ciutadans es converteixin en víctimes d’aquests.
Páginas
272
Idioma
Català
Año de publicación
2019
Dimensiones
15 × 23 cm
Formato
Rústica amb solapes
ISBN
978-84-17077-87-7
Una de les funcions del cos de Mossos d'Esquadra és la prevenció de fets delictius per evitar que els ciutadans es converteixin en víctimes d’aquests. Des de sempre hem impulsat una sèrie de campanyes d’informació amb diferents consells de seguretat adreçats a la ciutadania, que és la receptora dels nostres serveis. Ara fem un pas endavant en la manera de difondre’ls.
Alhora, el cos de Mossos d'Esquadra, com a part de la societat, té entre els seus membres persones que destaquen en diferents àmbits, com poden ser els esportius o els culturals. En aquest últim camp, compta amb escriptors reconeguts amb premis en diversos certàmens literaris i d’altres aficionats, així com també amb il·lustradors molt distingits.
D’aquesta fusió entre el treball policial i el món de la cultura neix aquest llibre.
En aquesta antologia de relats escrits per membres del cos de Mossos d'Esquadra volem fer palesa aquesta vocació de servei a través de diferents històries de ficció inspirades en casos reals, que tenen un rerefons basat en alguns dels nostres consells de seguretat. Els lectors podran passar una bona estona llegint trames molt variades i alhora descobriran algunes tècniques delictives, podran posar-se a la pell dels mossos i, en alguns casos, en la de les víctimes o, fins i tot, en la dels mateixos delinqüents per aprendre una cosa bàsica de la literatura i, per descomptat, de la vida: de vegades, res no és el que sembla.
Gràcies per acompanyar-nos.
AUTORS: Víctor del Árbol, Carlos Ladera , Quim Estrada, Carles Ribas, Rafa Melero Rojo, Joan Rodríguez, Fernández .. 144 , Ivan Llambí, Rubén Garcia Cebollero, Xavier Álvarez Llaberia, Sergi Tutusaus, Marc Pastor, Inés Sánchez Céspedes, Joaquim Bacardit Garcia, Ariadna Tuxell, Jose Barroso Suárez
ILUSTRADORS: Mireia Gasull Casanova, Andreu Sánchez, Ricard Rojals Miravet, Marc Pastor, Mirenxu, Josep Canet Iborra.

También te puede interesar