Narrativa Catalana

Veu de foc

Neus Arqués i Jordi Meya

Què és millor, perdre un somni o no aconseguir-lo mai?En Juan Vicente Llorens, conegut artísticament com Veu de foc, vol convertir-se en cantant d’èxit a l’Espanya de principis dels setanta. Acompanyat de Los Truenos, el grup de rock que ha...
Páginas
266
Idioma
Català
Año de publicación
2024
Dimensiones
14 × 22 cm
Formato
Rústica amb sobrecoberta
Numeración
2
ISBN
978-84-19615-54-1
Què és millor, perdre un somni o no aconseguir-lo mai?
En Juan Vicente Llorens, conegut artísticament com Veu de foc, vol convertir-se en cantant d’èxit a l’Espanya de principis dels setanta. 
Acompanyat de Los Truenos, el grup de rock que ha format amb els amics del barri de La Plata, inicia una aventura que el porta primer 
a Benidorm i després a Madrid, de la mà d’un obscur personatge.
A la capital, el protagonista es fa un lloc a l’efervescent escena musical i comença a pagar peatge. Descobreix el costat fosc de la indústria discogràfica mentre es deixa arrossegar per tota mena d’impulsos. 
En el camí a la fama, en Juan Vicente s’enfronta al seu pare, que el vol treballant a la botiga familiar d’electrodomèstics. A cop de concert, comprova que la il·lusió, l’empenta i el talent són necessaris, però no suficients per triomfar. Serà capaç d’assolir el somni sense trair-se a ell mateix i a qui l’envolta?

También te puede interesar